30 Kasım 2012 Cuma

21 Şubat 2012

Herşeyin başlangıcı olan gün..

Hava harika, keyfimiz yerinde, 8. evlilik yıldönümümüzü kutlamak için Polonezköy Village Park-Matsu Spa'dayız. Süper bir gün geçirdik, bol içki, masaj, şömine başında harika bir yemek.. Herşey tamam ama bazı gerekli şeyleri almayı unutmuşuz yanımıza nasıl olduysa :)) Ama zaten çok da riskli bir gün değil nasılsa. Hem de birimiz 40, birimiz 45 yaşındayız. Bütün bunlar gözönüne alındığında, hamile kalma ihtimalim çok düşük. Gene de aramızda şöyle bir konuşma olduğunu söylemeliyim; 'Hayatımızdan çok memnunuz ve değiştirmek istemiyoruz, çocuk olayını tamamen aklımızdan çıkardık ama bütün bunlara ve bu kadar düşük olasılığa rağmen, olursa, bu çocuk yaşamayı hakkediyor! '





O günle ilgili daha fazla resim ve detay görmek istersen, buraya bakabilirsin.



5 yorum:

  1. Ben 27 eşim 32 yaşında.Hatta dün itibariyle artık 28'e alışsam iyi olur. Buna benzer bi planlamayı biz bile yapıyoruz. Her şey çok güzel mutluyuz rahatımız da yerinde ama bi bebek geliyorum derse ona dur diyemeyiz.Siz de iyi ki gelmesine izin verdiniz. Harika bir oğluşunuz oldu.

    YanıtlaSil
  2. iyi ki o "gerekli şeyleri"=) unutmuşsunuz da, bu tatlı mucize gelmiş dünyaya.. bütün postları soluksuz okudum, çok duygulandım okurken. böyle bir günlük yazmak gerçekten çok güzel bi fikir. inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşamı olur YAZ bebeğin=) maşallah, Allah nazarlardan korusun..

    YanıtlaSil
  3. Meraba Yaz, sen bu yazdıklarımı okuyacak yaşa geldiginde ben 40larımda olucam, annenle babanın almayı unuttugu o "gerekli şeyler"i anlayacak yaşa geldigindeyse ne halde olurum allah bilir:) bunu seninle neden paylaşma ihtiyacı hissettim onu da bilmiyorum:P bak mesela şu anda bu smiley'leri filan kullanıyoruz dil çıkarmak icin. bakalım sen büyüyünce nasıl dil çıkarılcak:))
    konuyu çok uzatmayalım, kafan karışmasın:)
    iyiki anneciginle babacıgın o gerekli seyleri unutmuş da seni yapmış, bak ne güzel konuşcak bi ortamımız oldu sayelerinde. eee daha daha nasılsın yakışıklı:)

    YanıtlaSil
  4. Hayatımızdan çok memnunuz ve değiştirmek istemiyoruz, çocuk olayını tamamen aklımızdan çıkardık ama bütün bunlara ve bu kadar düşük olasılığa rağmen, olursa, bu çocuk yaşamayı hakkediyor! '
    İyiki unutmuşsunuz ve iyiki Yaz doğmuş Denizim.

    YanıtlaSil
  5. Hahah :) Bu bloga da yorumlara da bayıldım. Selam Yaz.. :) Çok tatlısın, kızım olsa alırdım geyiğini yapıp kaçıyorum :) Seni takibe aldım bak bana da beklerim :) Cici bebe var! :)))

    YanıtlaSil