6 Şubat 2013 Çarşamba

06 Temmuz 2012

Canım Oğlum,

Bodrum'dan dün gece geldik. Şimdiye kadar bu tatil dönüşleri çok zor olmuştur benim için ama bu sefer öyle olmadı. Evimizi, babanı öyle özledim ki, koştura koştura döndüm. Bu işte senin parmağın var sanırım :) Artık gerçek bir aile olduğumuz için mi, hormonların etkisi mi bilmiyorum ama babanı daha bir seviyorum şimdi sanki.. Her ikisinin de sebebi sensin tabii.
Bodrum'da çok keyifli vakit geçiridk birlikte. Bol bol yüzdük (hergün 1 saat), bol bol yedik, gece çıktık, müzik dinledik, dansettik. Ve sen orada bana ilk tekmeni attın! İlk önce anlayamadım, sanki çarpıntı gibi geldi, çok mu yedim acaba falan diye düşündüm ama bir hafta kadar önce artık iyice hissetmeye başladım hareketlerini. İnanılmaz güzel bir duygu bu. Artık sadece orada olduğunu bildiğim bir varlık değilsin benim için, seni hissediyorum. Hem de anladığım kadarıyla bayağı hareketlisin :) Sanırım bu konuda bana çekmişsin. Buna da ayrıca seviniyorum, baban gibi ağırkanlı olsaydın, ikinize birden dayanabilir miydim bilmiyorum, heh heh :) Bu arada gördüm ki, deden de iyice havaya girmiş, heyecanla seni bekliyor. Aslında çok çocuk seven biri değildir, şimdiden uyarayım seni, fazla tahammül edemez çocuklara. O yüzden onun yanında özellikle uslu durmalısın. Gene de, teknede senin için ne gibi düzenlemeler yapacağını planlamaya başlamış bile.. Seneye sen 6 aylıkken beraber gittiğimizde, nerede yatacağını, seni denize sokmak için suyu sıcak olan hangi koylara gideceğimizi falan biliyoruz yani şimdiden :) Bunları düşününce öyle heyecanlanıyorum ki, eminim çok eğleneceğiz birlikte. Sana yelken yapmayı, yüzmeyi, dalmayı öğreteceğiz. Böylece deden yaşlandığında, onun yerine sen bizi gezdireceksin artık.
Biz Bodrum'dayken, amcamlar da geldiler 3-4 günlüğüne. İsminin Yaz olması konusunda pek olumlu davranmadılar. Senin ilerde ismin yüzünden alay konusu olacağını ve bü yüzden bizden nefret edeceğini düşünüyor amcam ve klasik bir isim koymamızda ısrar ediyor. Ama ben öyle düşünmüyorum, bence isimler de diğer herşey gibi evrimleşiyor, değişiyor. Bugün nasıl babaannelerimizin, dedelerimizin isimlerini koymuyorsak çocuklarımıza, yarın da bizim isimlerimiz demode olacak, yeni isimler bulunacak. İşte Yaz da onlardan biri.. Eminim sen de seveceksin ismini. Hem kim sevmez ki 'Yaz'ı, değil mi ama...

Al bakalım sana bir kaç Bodrum fotoğrafı, daha fazlası için bloğa bakabilirsin.





1 yorum:

  1. en çok üzüldüğüm konu hamilelik dönemimde çok fazla fotograf çekmemem..keşke her anımı çekseymişim..
    imrene imrene bakıyorum :)xX
    imza-annen.blogspot.com

    YanıtlaSil