14 Şubat 2013 Perşembe

10 Ağustos 2012


Sevgili Yaz,

Bir aydır İstanbul'dayız. Havalar  feci sıcak, tabii bana extra sıcak geliyor sayende. Onun dışında herşey yolunda. İki hafta önce kontrole gittik. Sen gayet iyisin, iyice alıştın galiba oraya, rahatın yerinde. Hatta ultrasonda seni incelerken, bize hareket bile çektin. Babanın çok hoşuna gitti tabii, fırlama oğlum diye tweet bile attı hemen :)
Artık senin hareketlerini hissediyorum ya, ne kadar hareketli olduğunu da hissediyorum tabii.. Hiç durmuyorsun resmen, şu anda yerin de bol, fıldır fıldır dönüyorsun sanki içerde. Sanırım biraz yaramaz olacaksın, yandık :) Artık baban da hissetmeye başladı tekmelerini falan, çok hoşuna gidiyor.
Bu ayı genel olarak çok güzel geçirdim, hiç kilo da almadım. Dikkat ediyorum ya, sadece 1 kilo almışım. Böyle giderse, 14-15 kiloyla bitireceğiz herhalde bu işi. Bundan sonra sadece sen büyü, sen kilo al olur mu? Bana bu kadar yeter :) Şaka maka 27. haftaya girdik, yani tam 6,5 aydır birlikteyiz ve herşey yolunda giderse 13 hafta sonra kavuşacağız! Kavuşmak demeyelim aslında, seni göreceğiz diyelim, öyle merak ediyorum ki, nasıl olduğunu, neye benzediğini..
Bu arada bize gerçekten şans getirdin şimdiden. Babanın işleri açıldı, yeni işler gelmeye başladı. O kadar keyfi yerinde ki, seneler sonra ilk defa birlikte tatile gidiyoruz. Hep ya onun işi olmuştu ya da para sıkıntımız vardı, benim aile tatillerim dışında tatil yapamamıştık. Şimdi, önümüzdeki hafta önce Çeşme, sonra Bodrum'a gidiyoruz birlikte, çok heyecanlıyım. Aramız da çok iyi babanla, eminim çok güzel geçecek bu tatil.
Canım oğlum, bize, ilişkimize, hayatımıza şimdiden çok iyi geldin, seni daha tanımadan çok seviyoruz. Ha, geçenlerde dedenden bir mail geldi 'bebek kısmetiyle gelirmiş' diye. Bodrum'da bir koyda demirdeyken, yüze yüze tekneye bir simit gelmiş. O kadar da sevimli birşey ki hemen alıp, fotoğrafını çekip göndermiş. Seneye simidin hazır yani, ona göre :)

Not : 1 haftadır sağ tarafımda siyatik ağrısı başladı. O tarafa yattığın için, siyatik sinirime baskı yapıyormuşsun. Rica etsem, biraz ortaya doğru gelir misin lütfen ?


Bak işte simidin bu, hazır seni bekliyor ;

Bu da bize hareket çektiğin fotoğraf :)



1 yorum:

  1. aaa bitti :(
    sevgili Deniz, seni esasen uzun zamandır takip ediyordum ama sessiz sedasızdım... Dün bu güzel blogu paylaştın, hemen okuyup bitirmek istemedim biliyordum ki çok güzel şeyler var burada... Ama bitti bile işte, şimdi heyecanla Yaz'ın doğumuna kadar giden süreci bekliyorum. Mutlu sonu bilsek de yolculuğun da tadı bir farklı... Bir annenin oğluyla ilk paylaşımları kadar güzel bir şey olabilir mi? İyi ki bizimle paylaşıyorsun bu güzel anılarını...

    YanıtlaSil